مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۸۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم آرد ۲۲۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱۰ گرم نمک ۱پینچ پودر کاکائو ۴۰ گرم
مواد کرم:
زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۵ گرم شیر ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن تغییر کند. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و نمک و پودر کاکائو را اضافه کرده و با دست هم بزنید در قالب سایز ۲۰ ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵دقیقه بگذارید تا بپزد.
برای درست کردن کرم همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود بعد در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک کمی از رویه آن برداشته و کمی از آن را با کرم و موز خرد شده مخلوط کرده و در حفره ایجاد شده بریزید و روی کیک و دیواره را با خامه قنادی بپوشانید و بقیه پودر کیک را روی خامه بریزید.
این دستور از پیج خانم داودی است
- ۰۲/۱۲/۰۴