مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق م شیر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ نمک ۱ پینچ
مواد میانی:
سیب درشت ۲ عدد دارچین ۲ ق چ شکر ۳ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا سیب را رنده کنید و دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.روعن مایع و شیر را اضافه کرده و با دور کند همزن ۲۰ ثانیه بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و روی مواد قبلی الک کنید. ۲/۳ این مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ انداخته و چرب کرده اید بریزید. مخلوط مواد میانی را روی این مواد بریزید و بعد بقیه مواد کیک را ریخته و روی آن را با مغز دلخواه تزیین کنید.
این کیک در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزد. بعد از اینکه از فر در آمد و کمی خنک شد شربت بار روی ان بزنید تا براق شود و بعد از سرد شدن کامل میتوانید به دلخواه برش بزنید