آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

آرد            ۳۰۰ گرم          تخم مرغ         ۴ عدد              روغن مایع       ۱۰۰ گرم

شکر          ۲۰۰ گرم          بکینگ پودر      ۱ و ۱/۲ ق م      شیر                 ۱/۲ پیمانه

وانیل        ۱/۴ ق چ         نمک                ۱ پینچ 

مواد میانی:

 سیب درشت     ۲ عدد                 دارچین        ۲ ق چ                  شکر        ۳ ق غ 

طرز تهیه:

ابتدا سیب را رنده کنید و دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ و شکر  و وانیل را با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.روعن مایع و شیر را اضافه کرده و با دور کند همزن ۲۰ ثانیه بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و روی مواد قبلی الک کنید. ۲/۳ این مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ انداخته و چرب کرده اید بریزید. مخلوط مواد میانی را روی این مواد بریزید و بعد بقیه مواد کیک را ریخته و روی آن را با مغز دلخواه تزیین کنید.

این کیک در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزد. بعد از اینکه از فر در آمد و کمی خنک شد شربت بار روی ان بزنید تا براق شود و بعد از سرد شدن کامل میتوانید به دلخواه برش بزنید 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی