مواد لازم:
کره 180 گرم تخم مرغ 3 عدد شکر 150 گرم
آرد 300 گرم بکینگ پودر 2 ق چ شیر 180 میلی لیتر
وانیل 1 ق س
مواد رویه:
کره 60 گرم شکر قهوه ای 70 گرم آرد 50 گرم
هل 1 ق چ بادام پرک 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا رویه را درست میکنیم. کره و آرد و شکر قهوه ای و هل را با انگشت مخلوط کرده و بعد از مخلوط شدن در مشما قرار داده و در فریزر میگذاریم.باید کره سرد باشد.
کره و شکر را با دور کند زده و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و وانیل اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب با شیر به مخلوط اضافه کرده و در قلب کمربندی به قطر 25 سانت که چرب کرده ایم میریزیم. هسته آلبالوها را گرفته روی مواد قبلی میریزیم. مواد رویه را روی آلبالوها رنده کرده و در نهایت بادام پرک را میریزیم. در فر 180 درجه 1 ساعت بماند. 10 دقیقه بعد از اینکه از فر خارج کردیم از قالب خارج میکنیم.