آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک زاخر

مواد لازم:

شکلات          80 گرم               کره           120گرم         شکر                 90گرم

شکر             25گرم                تخم مرغ     4 عدد            کاکائو                3ق غ

شیر             3 ق غ                  آرد           100گرم         بیکینگ پودر         1 ق م

وانیل           1/3 ق چ               مربای زردالو و گاناش برای تزئین

طرز تهیه:

فر با صد و هفتاد و پنج روشن و قالب بیست سانتی چرب و آردپاشی بشه.

شکلات رو ریز خرد کنید و روی بخار کتری بزارید تا دوب بشه بعد کنار بزارید تا کمی از داغی بیفته.

آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و کنار بزارید.

کره و شکر(نود گرم) رو با همزن بزنید تا کشدار بشه بعد زرده های تخم مرغ و وانیل و اضافه و اونقدر با همزن بزنید تا رنگشون روشن بشه و بعد هم شیر و شکلات که از داغی افتاده رو اضافه و خوب هم بزنید.

سفیده ها رو با همزن تمیز و خشک هم بزنید تا پف کنه بعد اون دو ق شکر (بیست و پنج گرم)رو اضافه و انقدر بزنید تا کاملا سفت بشه.

نیمی از سفیده رو به مخلوط زرده اضافه و آروم و دورانی هم بزنید بعد مخلوط آرد و بعد بقیه سفیده.خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشه ولی پف سفیده نخوابه.

مواد رو داخل قالب ریخته و طبقه وسط فر با درجه 180 برای چهل و پنج دقیقه تا یکساعت بپزید.

بعد از پخت از فر خارج و بزارید کمی خنک بشه و از قالب دربیارید.اگه روش ناصافه با چاقو اضافه هارو بِبُرید تا صاف بشه.کیک رو به دو یا سه لایه بُرش بزنید و بینش مارمالاد زردالو بزنید. روی کیک گاناش بریزید.گاناش این کیک رو اینجوری درست کنید:یک پاکت خامه صبحانه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بزارید تا داغ بشه ولی نجوشه بعد هشتاد تا صد گرم شکلات رو خرد و بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش و هم بزنید تا یکدست بشه و روی کیک بریزید.

  • ۹۵/۰۹/۱۱

کیک زاخر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی