مواد لازم:
شکلات 80 گرم کره 120گرم شکر 90گرم
شکر 25گرم تخم مرغ 4 عدد کاکائو 3ق غ
شیر 3 ق غ آرد 100گرم بیکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1/3 ق چ مربای زردالو و گاناش برای تزئین
طرز تهیه:
فر با صد و هفتاد و پنج روشن و قالب بیست سانتی چرب و آردپاشی بشه.
شکلات رو ریز خرد کنید و روی بخار کتری بزارید تا دوب بشه بعد کنار بزارید تا کمی از داغی بیفته.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و کنار بزارید.
کره و شکر(نود گرم) رو با همزن بزنید تا کشدار بشه بعد زرده های تخم مرغ و وانیل و اضافه و اونقدر با همزن بزنید تا رنگشون روشن بشه و بعد هم شیر و شکلات که از داغی افتاده رو اضافه و خوب هم بزنید.
سفیده ها رو با همزن تمیز و خشک هم بزنید تا پف کنه بعد اون دو ق شکر (بیست و پنج گرم)رو اضافه و انقدر بزنید تا کاملا سفت بشه.
نیمی از سفیده رو به مخلوط زرده اضافه و آروم و دورانی هم بزنید بعد مخلوط آرد و بعد بقیه سفیده.خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشه ولی پف سفیده نخوابه.
مواد رو داخل قالب ریخته و طبقه وسط فر با درجه 180 برای چهل و پنج دقیقه تا یکساعت بپزید.
بعد از پخت از فر خارج و بزارید کمی خنک بشه و از قالب دربیارید.اگه روش ناصافه با چاقو اضافه هارو بِبُرید تا صاف بشه.کیک رو به دو یا سه لایه بُرش بزنید و بینش مارمالاد زردالو بزنید. روی کیک گاناش بریزید.گاناش این کیک رو اینجوری درست کنید:یک پاکت خامه صبحانه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بزارید تا داغ بشه ولی نجوشه بعد هشتاد تا صد گرم شکلات رو خرد و بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش و هم بزنید تا یکدست بشه و روی کیک بریزید.