مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد شکر 150 گرم وانیل ۱/۲ ق چ
آب جوش 1/3پیمانه آرد 150 گرم پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده ها و زرده ها را جدا می کنیم. شکر را به زرده اضافه کرده با همزن می زنیم. اب جوش و وانیل را هم اضافه می کنیم و با همزن می زنیم و کنار می گذاریم. سفیده ها را در ظرف دیگری با همزن می زنیم تا سفت شود. آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به زرده ها اضافه می کنیم و بادست هم میزنیم. این مواد را به سفیده ها اضافه کرده و با دست به صورت دورانی هم میزنیم. ته قالب را کاغذ می اندازیم وچرب کرده و مواد را می ریزیم. در فر 180 درجه 35 الی 40 دقیقه بماند.
نکات مهم:آب باید حتما جوش باشد. ظرف ها باید خشک و تمیز باشد و سر همزن نباید چرب باشد. برای زدن سفیده ها باید سر همزن را عوض کنیم یا تمیز شستشو دهیم. ابتدا زرده ها را می زنیم و بعد سفیده ها را .فقط ته قالب کاغذ انداخته شود و دیواره ها کاغذ نداشته باشد . دیواره ها چرب نباشد. آرد همان موقع الک شود. قالب با به قطر 25 سانت باشد. بهتر است کیک یک شب در قالب بماند و فردا تزیین شود.
هر تخم مرغ 25 گرم شکر و 25 گرم آرد می خواهد و هر تخم مرغ برای 2 نفر می باشد.
برای تزیین کیک با خامه بهتر است از خامه پرچرب و کم چرب به نسبت مساوی مخلوط شود و برای هر یک کیلو خامه 250 گرم تا 350 گرم شکر اضافه شود. این مخلوط را با قاشق هم زده در یخچال می گذاریم و چند بار با فاصله 15 دقیقه با دست هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود. این ظرف را به مدت 2 ساعت در فریزر می گذاریم و بعد از بیرون اوردن با همزن می زنیم تا سفت شود.