مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد عصاره وانیل 1 ق چ شکر 150 گرم (3/4 پیمانه)
کره ذوب شده 125 گرم آرد 115 گرم (3/4 فنجان) شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پودر قند برای روی کیک
روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنید
سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه
بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین
آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین
یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین
و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین
زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره
بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین