آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک جادویی

مواد لازم:

 تخم مرغ                4 عدد                   عصاره وانیل    1 ق چ                                شکر      150 گرم (3/4 پیمانه)

 کره ذوب شده         125 گرم              آرد                115 گرم (3/4 فنجان)            شیر       500 میلی لیتر (2 پیمانه) 

پودر قند برای روی کیک

روش تهیه:

فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید

یه قالب 20 در 20 رو چرب کنید

سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه

بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین

آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین

یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره

حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین

و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین

زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره

بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین

  • ۹۴/۰۹/۰۸

کیک جادویی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی