مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد شکر 150 گرم روغن مایع 150 گرم
آب جوش 1 ق س آرد 230 گرم پکینگ پودر 2 ق م
وانیل 1ق س شیر 1/2 پیمانه پودر کاکائو 3 ق س
مواد رویه گاناش
خامه 120 گرم شکلات 200 گرم وانیل 1/8 ق چ
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. سفیده را می زنیم تا سفت شود. زرده و وانیل و شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود و آب جوش را اضافه می کنیم. پودر کاکائو و روغن مایع را اضافه می کنیم. پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به تناوب باشیر به این مواد اضافه کرده و با دست هم میزنیم. می توان یک دور با همزن بزنیم. بعد سفیده را اضافه کرده و به صورت دورانی با دست هم می زنیم. در قالب به قطر 25 سانت چرب شده کاغذ انداخته می ریزیم در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بماند.
برای درست کردن رویه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکلات حل شده و مواد یکدست شود بعد روی کیک خنک شده می ریزیم.