آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نکات مهم در پخت کیک

1) برای پختن شیرینی و کیک از 10 دقیقه قبل باید فر روشن باشد. 

2 ) کیک و شیرینی معمولا طبقه وسط فر پخته میشود، مگر آنکه در تهیه آن مطلب دیگری عنوان شود.

3 ) در پخت کیکها قبل از 30 دقیقه نباید در فر باز شود و برای مطمئن بودن از پخت کیک باید بعد از 30 دقیقه در فر باز شود.

4 ) برای اطمینان از پخت کیک باید خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو برد واگر چیزی به خلال دندان نچسبد یعنی کیک پخته است.

5 ) تقریبا برای همه کیک و شیرینیها باید ته قالب را چرب کرد و کاغذ روغنی انداخت، مگر خلاف آن ذکر شود. در صورتی که از قالبهای طرفدار استفاده میکنید بهتر است کف و دیواره قالب را خوب چرب کرده و آرد بپاشید و آرد اضافه را از ظرف خارج کنید. برای اینکار کافی است قالب را برعکس کرده و کمی تکان دهید.

6 ) برای تهیه شیرینی بهتر است برای وزن کردن از ترازوی دیجیتالی و دقیق استفاده کرد.

7 ) کیک و شیرینی را بعد از اینکه کاملا سرد شد از قالب خارج کنید. البته در بعضی موارد عنوان میشود بعد از 10 دقیقه کیک از قالب جدا شود.

8 ) قبل از اینکه کیک به طور کامل سرد شود کیک را برش ندهید و تزیین نکنید.

مطالبی در مورد پیمانه ها

در پخت شیرینی و کیک اندازه گیری مواد اهمیت فراوانی دارد. به همین منظور همواره بر داشتن ترازوی دقیق و پیمانه های آشپزی تاکید میشود. 

در بین پیمانه ها بزرگترین پیمانه 1 پیمانه کامل است و دومین پیمانه 1/2 و سومین 1/3 پیمانه و چهارم 1/4 پیمانه میباشد. به عنوان مثال اگر در دستوری 3/4 عنوان شده یعنی از پیمانه 1/4 سه بار استفاده کنید. در مورد قاشق های اندازه گیری بزرگترین قاشق 1 قاشق سوپخوری میباشد و دومین قاشق 1 قاشق چایخوری و سومی 1/2 قاشق چایخوری و چهارم 1/4 قاشق چایخوری میباشد.

 

در اینجا تبدیل پیمانه به گرم را برای بعضی از مواد عنوان میکنم.

1 پیمانه آرد  معادل 125 گرم                     1 پیمانه شکر معادل 200 گرم            1 پیمانه روغن مایع معادل 150 گرم

1 پیمانه روغن جامد معادل 200 گرم            1 پیمانه پودر قند معادل 250 گرم        1 قاشق سوپخوری ژلاتین معادل 3 ورقه ژلاتین

1 پیمانه بیسکویت پودر شده معادل 125 گرم

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی