مواد لازم :
پودر کرم کارامل 1 بسته آرد 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2.5 ق چ جوش شیرین 1/2ق چ پودر نسکافه 1 ق چ
نمک 1/8 ق چ شکر 1.5 پیمانه روغن مایع 1/2پیمانه
تخم مرغ 2 عدد شیر 1 پیمانه آب جوش 1/2پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
طرز تهیه :
تمام مواد بزارید به دمای محیط برسه.
ابتدا پودر کاکائو و نسکافه با روغن مایع دستور مخلوط کنید و کنار بزارید.
بسته کرم کارامل دقیقا طبق دستور درست کنید،بزارید از حرارت بیوفته و در قالب میان تهی بزرگ بریزید،قالب داخل یخچال بزارید تا کرم کارامل کاملا سفت بشه.
حالا فر با دمای 170 درجه گرم کنید.
آرد و بقیه مواد خشک باهم الک کنید و روی شکر بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
به ترتیب ترکیب روغن مایع و شیر و تخم مرغها رو روی مخلوط آرد بریزید و با دور کم هم زن هم بزنید.
حالا در حال هم زدن کم کم آب جوش اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید.
قسمت بالای قالب که خالیه با روغن جامد یا صاف چرب کنید و آروم مواد کیک روی کرم کارامل بریزید.
یه ظرف بزرگتر از قالب تا نصفه آب بریزید ( دقت کنید آب جوش میاد پس در حدی نباشه که وارد قالب بشه) و قالب داخلش بزارید،در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.
نکته: کیک در اواخر پخت پف میکنه پس عجله نکنید و در فر باز نکنید.
ممکنه زمان گفته شده بیشتر بشه ، مهم اینه وقتی کیک پف کرد با سیخ چوبی امتحان کنید که مغز پخت شده باشه.
حتما بعد از پایان پخت اصلا قالب تکون ندید و آروم از آب بیرون بیارید و بزارید کنار تا خنک بشه بعد حدود 1 تا 2 ساعت داخل یخچال بزارید تا کارامل سفت بشه. حالا اول لبه کیک از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.
هم زدن بیش از حد باعث میشه پف کیک بخوابه.
مخلوط کردن پودر کاکائو و روغن مایع باعث سیاه شدن رنگ پودر کاکائو میشه