مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه پودر نسکافه ۲ ق غ
بکینگ پودر ۲.۵ ق چ ارد ۲ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ
روعن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه
مواد سس:
پودر نسکافه ۱ ق غ شکر ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ شیر ۱ لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را به همراه وانیل با همزن خوب میزنیم تا رنگ آن کرم شود. پودر نسکافه حل شده در شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم. ارد و بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. در قالب چرب شده ریخته ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم.
برای تهیه سس همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ شود و بعد ازاینکه کمی سرد شد روی کیک سرد شده میریزیم.
اگر طعم قهوه را دوست دارید میتوانید در مایه کیک به جای ۲ ق از ۳ ق پودر نسکافه استفاده کنید. به جای پودر نسکافه میتوان از قهوه ترک هم استفاده کرد. میتوان به مخلوط سس مقدار ۲۰ گرم شکلات هم اضافه کرد تا از تلخی ان کم شود و رنگ زیباتری داشته باشد.