مواد لازم:
ارد ۲ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ
ماست ۱ پیمانه پودر قند مقدار لازم گلابی ۲ عدد
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و ماست را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم.در نهایت ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده. با دست هم میزنیم. مواد را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم ریخته و روی آن گلابی ورقه شده را قرار میدهیم.
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه پخته میشود. بعد از سرد شدن با پودر قند تزیین کنید.