آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ درشت       ۲ عدد            ارد         ۱۶۰ گرم           پودر کاکائو        ۲ ق غ

روغن مایع               ۵۶ گرم          شیر        ۱۳۴ گرم          بکینگ پودر        ۶ گرم

شکر                        ۱۲۰ گرم         وانیل       ۱ ق چ 

مواد کرم :

نشاسته ذرت       ۲۰ گرم                 شیر        ۳۰۰ گرم           شکر        ۲۵ گرم

شکلات سفید      ۳۰ گرم                 ارد          ۱۵ گرم.           کره       ۲۰ گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را ۱۰ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. شیر و روغن را اضافه کرده و با دور تند کمی میزنیم.ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را روی مواد الک میکنیم و با دست هم میزنیم. در قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ انداخته و چرب کرده ایم میریزیم، در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه بماند.

برای درست کردن کرم نشاسته ذرت و شیر و شکر و ارد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از اینکه غلیظ شد کره و شکلات سفید را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای انکه کرم رویه نبندد بعد از اینکه از دما افتاد حتما در ظرف را ببندید.بهتر است این کرم ۱ ساعت در یخچال باشد.

بعد از سرد شدن کیک را به ابعاد دلخواه برش میدهیم و هر برش را از ارتفاع نصف کرده و کرم آماده شده را بین دو لایه میریزیم.

در نهایت شکلات آب شده را روی روی برش ها میریزیم. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی