مواد لازم:
تخم مرغ درشت ۲ عدد ارد ۱۶۰ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ
روغن مایع ۵۶ گرم شیر ۱۳۴ گرم بکینگ پودر ۶ گرم
شکر ۱۲۰ گرم وانیل ۱ ق چ
مواد کرم :
نشاسته ذرت ۲۰ گرم شیر ۳۰۰ گرم شکر ۲۵ گرم
شکلات سفید ۳۰ گرم ارد ۱۵ گرم. کره ۲۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۱۰ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. شیر و روغن را اضافه کرده و با دور تند کمی میزنیم.ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را روی مواد الک میکنیم و با دست هم میزنیم. در قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ انداخته و چرب کرده ایم میریزیم، در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه بماند.
برای درست کردن کرم نشاسته ذرت و شیر و شکر و ارد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از اینکه غلیظ شد کره و شکلات سفید را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای انکه کرم رویه نبندد بعد از اینکه از دما افتاد حتما در ظرف را ببندید.بهتر است این کرم ۱ ساعت در یخچال باشد.
بعد از سرد شدن کیک را به ابعاد دلخواه برش میدهیم و هر برش را از ارتفاع نصف کرده و کرم آماده شده را بین دو لایه میریزیم.
در نهایت شکلات آب شده را روی روی برش ها میریزیم.