تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۳/۴پیمانه شکر ۱و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق م پود کاکائو ۱ ق غ ارد ۲ پیمانه
پودر نسکافه ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ شیر ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاکائو را با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب جوش و نسکافه را با ۱ قاشق اب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به مدت ۸ دقیقه بزنیدبعد روعن مایع و شیر را اصافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. ارد و بکینگ پودر را در این مایه طی دو مرحله الک کنید و با دست به صورت دورانی بزنید. اگر ارد گلوله شد ۱ دور با دور کند همزن بزنید. مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با پودر نسکافه و یک قسمت را با پودر کاکائو و یک قسمت سفید باشد. قالب را چرب کرده و اردپاشی کنید. ابتدا مایه کاکائویی را بریزید و کمی پودر کاکائو روی مواد الک کنید. سپس خیلی آهسته مایه نسکافه ای را بریزید و دوباره پودر کاکائو الک کنید و در نهایت مایه سفیدرنگ را بریزید. در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.
قالب به قطر ۳۰ سانت برای این کار مناسب است. اگر قالب میان تهی باشد کیک شکل زیباتری خواهد داشت.