مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۳/۴ پیمانه ارد ۱.۵ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ ماست ۱پیمانه
مواد رویه:
شکلات ۳۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ شیر ۲۰۰ گرم
آب سرد ۱/۲ پیمانه خامه قنادی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم، بعد ماست و روغن را اضافه کرده و با هم زن کمی میزنیم.در نهایت ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.در قالب به قطر ۲۰ میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم.
برای درست کردن رویه شیر و شکلات را روی حرارت قرار میدهیم تا شکلات آب شود و ژلاتین را هم در آب سرد ریخته و روی بخار کتری حل میکنیم . بعد از یکدست شدن مواد شکلاتی آن را از روی حرارت برداشته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. خامه قنادی را فرم داده و مواد شکلاتی خنک شده و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم.
بعد از اینکه کیک خنک شد یک لایه نازک از روی آن جدا کرده و با کمی با شیر یا قهوه روی کیک را مرطوب میکنیم. دور کیک طلق بسته و مواد رویه را روی کیک میریزیم و در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار میدهیم تا رویه سفت شود، بعد طلق را جدا کرده و روی کیک را با گاناش یا کمی شکلات تزیین میکنیم.