آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ         ۴ عدد               روغن مایع         ۳/۴  پیمانه          ارد           ۱.۵ پیمانه

پودر کاکائو      ۱/۲ پیمانه          بکینگ پودر        ۲ ق چ                شکر          ۱ پیمانه

وانیل             ۱/۲ ق چ              ماست               ۱پیمانه 

مواد رویه:

شکلات            ۳۰۰ گرم              پودر ژلاتین        ۲ ق غ                 شیر          ۲۰۰ گرم

آب سرد           ۱/۲ پیمانه          خامه قنادی        ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم، بعد ماست و روغن را اضافه کرده و با هم زن کمی میزنیم.در نهایت ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.در قالب به قطر ۲۰ میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم. 

برای درست کردن رویه شیر و شکلات را روی حرارت قرار میدهیم تا شکلات آب شود و ژلاتین را هم در آب سرد ریخته و روی بخار کتری حل میکنیم . بعد از یکدست شدن مواد شکلاتی آن را از روی حرارت برداشته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. خامه قنادی را فرم داده و مواد شکلاتی خنک شده و ژلاتین حل شده  را اضافه میکنیم.

بعد از اینکه کیک خنک شد یک لایه نازک از روی آن جدا کرده و با کمی با شیر یا قهوه روی کیک را مرطوب میکنیم. دور کیک طلق بسته و مواد رویه را روی کیک میریزیم و در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار میدهیم تا رویه سفت شود، بعد طلق را جدا کرده و روی کیک را با گاناش یا کمی شکلات تزیین میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی