آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ          ۲ عدد        روغن مایع             ۱۰۰ گرم       ماست     ۶۰ گرم

شکر سفید        ۵۰ گرم       شکر قهوه ای         ۴۰ گرم         ارد         ۱۳۰ گرم

نشاسته ذرت     ۲ ق س      بکینگ پودر           ۲ ق چ         وانیل      ۱/۴ ق چ

مواد سس توت فرنگی:

توت فرنگی       ۲۰۰ گرم     نشاسته ذرت          ۱ ق س        شکر        ۴۰ گرم

مواد کرم شکلاتی:

نشاسته ذرت     ۲۰ گرم       شیر     ۳۰۰ گرم         شکر      ۲۵ گرم

شکلات شیری    ۳۰ گرم       ارد       ۱۵ گرم         کره        ۴۰ گرم

خامه قنادی      ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ را به همراه شکر سفید و قهوه ای و وانیل با هم زن میزنیم. ماست و روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. ارد و نشاسته ذرت را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. در قالب چرب شده ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم. بعد از اینکه کیک سرد شد از قالب جدا می کنیم.بهتر است برای این کیک از قالب تارت کیک استفاده شود.اگر شکر قهوه ای نداشتید میتوانید از شکر سفید استفاده کنید.

برای درست کردن سس، توت فرنگی را پوره کرده و با شکر و نشاسته ذرت مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا غلیظ شود. 

برای درست کردن کرم شکلاتی ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت و ارد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا غلیظ شود از روی حرارت برداشته و شکلات و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا کره و شکلات ذوب شود.این کرم را بعد از سرد شدن با ۱۵۰ گرم خامه قنادی مخلوط کرده و هم میزنیم.

بعد از اینکه کیک سرد شد سس توت فرنگی خنک شده را روی کیک میریزیم و بعد هم کرم شکلاتی را میریزیم. 

این دستور ترویج خانم داودی است

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی