مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد. ارد. ۳۵ گرم پودر کاکائو ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱.۵ گرم شیر ۱ ق س جوش شیرین ۱/۴ ق چ
سرکه ۱/۴ ق چ روغن ۳ ق چ شکر ۳۰ گرم
رنگ خوراکی مقدار لازم
مواد رویه:
خامه قنادی ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر و سرکه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سفیده را با شکر بزنید بعد زرده را اضافه کنید و بعد روغن را اضافه کنید. رنگ را به شیر و سرکه اضافه کنید و به مخلوط تخم مرغ بیفزایید. در نهایت آرد و بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید. بهتر است پودر کاکائو هلندی باشد. در قالبی که کف آن کاغذ انداخته شده و چرب شده بریزید و در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بماند.
بعد از سرد شدن کمی از روی کیک برداشته و پودر کنید. خامه و پنیر ماسکارپونه را با همزن زده و لای کیک و رودی کیک و دور کیک را خامه کشی کنید و روی خامه را با کیک پودر شده بپوشانید.