آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک ردولوت

مواد لازم:

تخم مرغ          ۱ عدد.              ارد.          ۳۵ گرم         پودر کاکائو        ۱/۴ ق چ

بکینگ پودر       ۱.۵ گرم            شیر          ۱ ق س         جوش شیرین      ۱/۴ ق چ

سرکه               ۱/۴ ق چ          روغن         ۳ ق چ          شکر                  ۳۰ گرم

رنگ خوراکی     مقدار لازم

مواد رویه:

خامه قنادی     ۱۰۰ گرم         پنیر ماسکارپونه      ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

شیر و سرکه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و سفیده را با شکر بزنید بعد زرده را اضافه کنید و بعد روغن را اضافه کنید. رنگ را به شیر و سرکه اضافه کنید و به مخلوط تخم مرغ بیفزایید. در نهایت آرد و بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید. بهتر است پودر کاکائو هلندی باشد. در قالبی که کف آن کاغذ انداخته شده و چرب شده بریزید و در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بماند.

بعد از سرد شدن کمی از روی کیک برداشته و پودر کنید. خامه و پنیر ماسکارپونه را با همزن زده و لای کیک و رودی کیک و دور کیک را خامه کشی کنید و روی خامه را با کیک پودر شده بپوشانید.

  • ۰۲/۱۲/۱۸

کیک ردولوت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی