آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ          5 عدد          کره       230 گرم    

شکر                       200 گرم      وانیل     1/4 ق چ

طرز تهیه:

ابتدا سفیده ها را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی ظرفی که آب در حال جوش است قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر به خوبی حل شود و اگر با انگشت دست امتحان کنید دانه های شکر را حس نکنید. مراقب باشید که آب با ته ظرف تماس پیدا نکند. بعد از خنک شدن با هم زن بزنید تا سفت شود و کره به دمای محیط رسیده را قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید . وقتی تمام کره را اضافه کردید با دور کند هم بزنید تا هوا وارد مخلوط نشود . بعد از مدتی سفت شده و میتوان به آن وانیل و هر رنگ خوراکی را اضافه کرد. از باتر کریم میتوان به جای خامه برای وسط کیک و یا تزیین کیک استفاده کرد. برا خوشمزه تر شدن میتوان از 1 بسته پنیر ماسکارپونه که با 2 ق شکر شیرین شده مخلوط کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی