مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 5 عدد کره 230 گرم
شکر 200 گرم وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا سفیده ها را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی ظرفی که آب در حال جوش است قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر به خوبی حل شود و اگر با انگشت دست امتحان کنید دانه های شکر را حس نکنید. مراقب باشید که آب با ته ظرف تماس پیدا نکند. بعد از خنک شدن با هم زن بزنید تا سفت شود و کره به دمای محیط رسیده را قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید . وقتی تمام کره را اضافه کردید با دور کند هم بزنید تا هوا وارد مخلوط نشود . بعد از مدتی سفت شده و میتوان به آن وانیل و هر رنگ خوراکی را اضافه کرد. از باتر کریم میتوان به جای خامه برای وسط کیک و یا تزیین کیک استفاده کرد. برا خوشمزه تر شدن میتوان از 1 بسته پنیر ماسکارپونه که با 2 ق شکر شیرین شده مخلوط کرد.