آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک آلبالو

مواد لازم: 

 آلبالو           1 پیمانه         شکر قهوه ای     3 ق غ               آرد                   1 پیمانه

شکر سفید      1/3 پیمانه     بکینگ پودر        1/2 ق چ           جوش شیرین       1/4 ق چ

نمک              1/8 ق چ       ماست              1/2 پیمانه         کره ذوب شده     2 ق غ

وانیل            1 ق چ           تخم مرغ           1 عدد                بادام خرد شده     1/4 پیمانه 

طرز تهیه :

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا175 درجه سانتیگراد روشن کنید

هسته آلبالوها را گرفته و با شکر قهوه ای در یک کاسه ترکیب و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک ترکیب کرده و ماست ، کره یا مارگارین، وانیل، و تخم مرغ را در ظرف دیگری ترکیب و با همزن کمی زده و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و تا زمانی که فقط با هم مخلوط شوند با لیسک هم بزنید 2/3 از مایه کیک را در قالب ریخته و با  قاشق از مخلوط آلبالو و شکر قهوه ای روی مایه کیک بریزید و در تمام سطح آن پخش کنید 

باقی مایه کیک را به آرامی در قالب ریخته و روی آن بادام خرد شده بریزید. 

به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان  در وسط کیک فرو کنیم و  تمیز بیرون بیاید بپزد و  اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بر روی توری فلزی خنک شود.

قالب مناسب برای این کیک قالبی به قطر 15 سانت و یا قالب پانت کیک میباشد.کف قالب کاغذ انداخته و کمی چرب کنید.

  • ۹۵/۰۵/۰۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی