مواد لازم:
آلبالو 1 پیمانه شکر قهوه ای 3 ق غ آرد 1 پیمانه
شکر سفید 1/3 پیمانه بکینگ پودر 1/2 ق چ جوش شیرین 1/4 ق چ
نمک 1/8 ق چ ماست 1/2 پیمانه کره ذوب شده 2 ق غ
وانیل 1 ق چ تخم مرغ 1 عدد بادام خرد شده 1/4 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا175 درجه سانتیگراد روشن کنید
هسته آلبالوها را گرفته و با شکر قهوه ای در یک کاسه ترکیب و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک ترکیب کرده و ماست ، کره یا مارگارین، وانیل، و تخم مرغ را در ظرف دیگری ترکیب و با همزن کمی زده و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و تا زمانی که فقط با هم مخلوط شوند با لیسک هم بزنید 2/3 از مایه کیک را در قالب ریخته و با قاشق از مخلوط آلبالو و شکر قهوه ای روی مایه کیک بریزید و در تمام سطح آن پخش کنید
باقی مایه کیک را به آرامی در قالب ریخته و روی آن بادام خرد شده بریزید.
به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنیم و تمیز بیرون بیاید بپزد و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بر روی توری فلزی خنک شود.
قالب مناسب برای این کیک قالبی به قطر 15 سانت و یا قالب پانت کیک میباشد.کف قالب کاغذ انداخته و کمی چرب کنید.
- ۹۵/۰۵/۰۴