آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:
آرد        ٢ پیمانه           شکر                      ١٥٠ گرم                نمک                                  1/8 ق چ
کره       ١٠٠ گرم            بکینگ پودر             ٢ ق چایخوری      تخم مرغ                           ٢ عدد
ماست    1/2پیمانه       رنده پوست لیمو     1 ق چ                 خلال بادام یا پرک بادام       مقداری

مواد پنیری کیک :
پنیر خامه ای      ١٥٠ گرم      شکر      1/4 پیمانه       تخم مرغ           1 عدد
آرد                    2 ق س     آلبالو     1 پیمانه            نشاسته ذرت      1 ق س

طرز تهیه :
آرد الک شده ،شکر،نمک وبکینگ پودر را با هم مخلوط کرده ، کره سرد را به قطعات ریز خرد کرده وبا نوک انگشتان به خورد موادآردی بدهید تا موادآردی حالت شن ریزه پیدا کند سپس ازاین مواد دو ق سوپ خوری کنار بگذارید وبا قی مواد را به کمک همزن دستی با ماست ، تخم مرغ ورنده پوس لیموترش مخلوط کنید ، کف یک قالب گرد را کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را داخل قالب ریخته ، وسط مواد را گود کنید ، مواد پنیری را با هم مخلوط کرده پس از اضافه کردن آلبالوی بدون هسته ، روی مواد قبلی بریزید.این مواد پنیری را با همان دو ق مواد که نگه داشته بودید بپوشانید وروی کیک پرک بادام یا خلال بادام بپاشید ، در صورت تمایل برای تفکیک رنگ کیک ازمواد پنیری داخل آن وزیباتر شدن کیک ،،می توانید یک قطره رنگ خوراکی قرمز هم به موادپنیری اضافه کنید
وقالب کیک را در طبقه وسط فر با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ٤٠ دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود سپس قالب را ازفر خارج کرده واجازه دهید کیک کاملا خنک شود وسپس ازقالب خارج نموده و سرو نمایید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی