مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد ارد 175 گرم اناناس 1 قوطی
روغن مایع 1 پیمانه شکر 150 گرم اب کمپوت اناناس یا شیر 1/3پیمانه
پکینگ پودر 1/2قاشق مرباخوری وانیل 1/2قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری
مواد کارامل:
شکر 3/4 پیمانه کره 30 گرم اب کمپوت اناناس 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کارامل را درست می کنیم. شکر را کف قالب می پاشیم(قالب نباید درز داشته باشد ). قالب باید 32 در 22 باشد. قالب را روی حرارت می گذاریم تا شکر اب شود و به صورت کارامل دراید. کره و اب کمپوت و کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. اناناسها را روی کارامل می چینیم.
تخم مرغها و شکر را با همزن می زنیم. روغن مایع را اضافه کرده و بادست هم می زنیم. مواد خشک را هم مخلوط کرده و به تناوب مواد خشک و شیر را می ریزیم. در فر 180 درجه به مدت 50 دقیقه بماند. بعد از انکه از فر بیرون اوردیم به سرعت در ظرف دیگری برمی گردانیم. این کیک اگر به این صورت تهیه شود احتیاج به تزیین خاصی ندارد.
این کیک را به طریق دیگری هم می توان تهیه کرد.
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد کره 170 گرم پکینگ پودر 3 قاشق سوپخوری
اناناس 300 گرم آرد 280 گرم آب کمپوت 3 قاشق سوپخوری
شکر 150 گرم وانیل 1/8قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا رنگ ان روشن شود. بعد مواد خشک را اضافه می کنیم و با دست هم میزنیم. اب کمپوت را هم اضافه کرده و در نهایت اناناسهای خرد شده را اضافه می کنیم. در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بماند.