مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد ارد ۲و ۱/۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه وانیل کمی
بکینگ پودر ۲ ق چ دارچین ۲ ق چ به ۲ عدد
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را ۵ دقیقه به همراه وانیل میزنیم. روغن مایع و شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ارد و دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم. به رنده شده را هم اضافه کرده و همه مواد را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بماند.
میتوان به روش دیگری هم این کیک را پخت میتوان به ها را برش داد و به همراه ۲ ق ابلیمو و کمی اب روی حرارت قرار داد تا کمی نرم شود و به ها را در میان مواد کیک ریخت و در فر قرار داد. میتوان برای رویه آن هم ۲۰ گرم کره را به همراه ۲ ق ارد و ۲ ق شکر مخلوط کرد و روی کیک ریخت و در فر قرار داد تا حالت کرامبل پیدا کند