مواد لازم:
کره 125 گرم تخم مرغ 4 عدد پودر کاکائو 50 گرم
شکر 300 گرم آرد 120 گرم سس شکلات 50 گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ را با 2 قاشق شکر میزنیم و هر بار 2 قاشق شکر را اضافه میکنیم. کاکائو و کره را اضافه میکنیم و آرد را اضافه کرده و 1 دقیقه با همزن میزنیم. در قالب 25× 35 چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم و در فر 180 درجه 30 دقیقه بماند.از فر که بیرون آوردیم با خلال دندان سوراخهایی ایجاد کرده و سس شکلات روی کیک میدهیم.
لازم به ذکر است که بدون سس شکلات هم خوشمزه است. میتوان بعد از پختن از قالبهای کوچک برای برش دادن کیک استفاده کرد.