آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک کرامبل

مواد لازم:

تخم مرغ         3 عدد            آرد      2 پیمانه         شکر      1 پیمانه

بکینگ پودر      2 ق چ           کره     100 گرم       شیر       2/3 پیمانه

وانیل             1/2 ق چ 

مواد کرامبل:

بیسکویت ساقه طلایی     ابسته             کره     50 گرم        قهوه فوری     2 ق چ

گردو                         1/2 پیمانه       شکر    3 ق غ

طرز تهیه:

برای لایه کرامبل ،یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو توی نایلکس ریخته و با وردنه یا گوشت کوب میکوبیم تا خورد بشه سپس دو ق چ پودر قهوه فوری را 1 قاشق آب جوش حل شده  و سه ق غ شکر و کمتر از نصف پیمانه گردو خورد شده و پنجاه گرم کره خورد شده را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کمی مخلوط میکنیم و کنار می ذاریم

برای کیک دو پیمانه آرد رو سه بار الک میکنیم و با دو ق چ بکینگ پودر مخلوط کرده و کنار می ذاریم سپس صد گرم کره به دمای محیط رسیده و یک پیمانه شکر را با دور تند همزن خوب میزنیم و سه عدد تخم مرغ را یکی یکی به همراه نصف ق چ وانیل اضافه کرده و بعد از اینکه خوووووب هم زدیم دو سوم پیمانه شیر و آرد را در دو مرحله اضافه میکنیم نیمی از مایه کیک رو توی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم(قالب بیست و سه سانت) میریزیم و نیمی از مایه کرامبل روی کیک پخش میکنیم و بعد مابقی مایه کیک رو میریزیم و به آرامی روشو صاف میکنیم و سپس بقیه مایه کرامبل رو بصورت یکدست روی کیک میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم

به جای شیر میتونید از همین مقدار ماست شیرین پرچرب استفاده کنید

  • ۹۵/۰۸/۰۵

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی