مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ کره 100 گرم شیر 2/3 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
مواد کرامبل:
بیسکویت ساقه طلایی ابسته کره 50 گرم قهوه فوری 2 ق چ
گردو 1/2 پیمانه شکر 3 ق غ
طرز تهیه:
برای لایه کرامبل ،یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو توی نایلکس ریخته و با وردنه یا گوشت کوب میکوبیم تا خورد بشه سپس دو ق چ پودر قهوه فوری را 1 قاشق آب جوش حل شده و سه ق غ شکر و کمتر از نصف پیمانه گردو خورد شده و پنجاه گرم کره خورد شده را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کمی مخلوط میکنیم و کنار می ذاریم
برای کیک دو پیمانه آرد رو سه بار الک میکنیم و با دو ق چ بکینگ پودر مخلوط کرده و کنار می ذاریم سپس صد گرم کره به دمای محیط رسیده و یک پیمانه شکر را با دور تند همزن خوب میزنیم و سه عدد تخم مرغ را یکی یکی به همراه نصف ق چ وانیل اضافه کرده و بعد از اینکه خوووووب هم زدیم دو سوم پیمانه شیر و آرد را در دو مرحله اضافه میکنیم نیمی از مایه کیک رو توی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم(قالب بیست و سه سانت) میریزیم و نیمی از مایه کرامبل روی کیک پخش میکنیم و بعد مابقی مایه کیک رو میریزیم و به آرامی روشو صاف میکنیم و سپس بقیه مایه کرامبل رو بصورت یکدست روی کیک میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم
به جای شیر میتونید از همین مقدار ماست شیرین پرچرب استفاده کنید
- ۹۵/۰۸/۰۵