آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک دبل چاکلت

مواد لازم:
شکلات تلخ         ٢٠٠ گرم      خامه        ١٥٠ گرم          بستنی شکلاتی     ٢٠٠گرم
شیر کاکائو          1 لیوان     ژلاتین       ٣٠ گرم      پودر کاکائو                به مقدار لازم
نان رولت            1 عدد

طرز تهیه:
ابتدا شکلات رو بصورت بن ماری ای کرده تا کاملا صاف شود. شیر کاکائو و ژلاتین رو داخل ظرفی ریخته هم میزنیم تا ژلاتین کاملا باز شود و بعد بصورت بن ماری اب میکنیم. داخل ظرفی خامه و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم تا کاملا پودر کاکائو باز شود و گلوله ای نداشته باشد
بستنی که به دمای محیط رسیده را به خامه پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. شکلات اب شده وژلاتین اب شده رو با هم مخلوط کرده هم میزنیم تا کاملا ژلاتین اب شده داخل شکلات محو شود. مخلوط شکلات و ژلاتین را کم کم ب مواد خامه و بستنی اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سریع هم میزنیم.
توجه داشته باشیم چون موادمون شکلات و بستنی دارد و خاصین سفت شدن دارد باید سریع هم زده و مخلوط کنیم مواد را در صورتی که سفت شد مواد دسرمون روی حرارت کم گذاشته و مدام هم میزنیم تا صاف و شل شود و بعد داخل ظرف یا قالبی که در آن نان رولت یا کیک براونی یا بیسکویت خرد شده به همراه کره آب شده قرار داده ایم ریخته داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرید.

  • ۹۶/۰۵/۱۰

کیک دبل چاکلت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی