آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک فندق

مواد لازم:

کره          125 گرم         شکلات        125 گرم           تخم مرغ        4 عدد

شکر         80 گرم            فندق         110 گرم            بکینگ پودر    1 ق چ

آرد           150 گرم 

 طرز تهیه:

کره و شکر را به همزن زده و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و شکلات آب شده به حالت بن ماری را اضافه میکنیم. فندق آسیاب شده و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.در قالب 20 سانتی یا قالب لوف که چرب کرده و کاغذ گذاشته ایم میریزیم. در فر 160 درجه 45 دقیقه بماند. میتوان بعد از پخت روی کیک کرم شکلات بریزیم. 

برای اینکه پوست فندق را بگیریم میتوان فندق را 7 دقیقه در فر 180 درجه گذاشت و بعد لای پارچه گذاشته و مالش میدهیم تا پوست گرفته شود.

  • ۹۴/۰۸/۱۵

کیک فندق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی