مواد لازم:
کره 125 گرم شکلات 125 گرم تخم مرغ 4 عدد
شکر 80 گرم فندق 110 گرم بکینگ پودر 1 ق چ
آرد 150 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را به همزن زده و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و شکلات آب شده به حالت بن ماری را اضافه میکنیم. فندق آسیاب شده و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.در قالب 20 سانتی یا قالب لوف که چرب کرده و کاغذ گذاشته ایم میریزیم. در فر 160 درجه 45 دقیقه بماند. میتوان بعد از پخت روی کیک کرم شکلات بریزیم.
برای اینکه پوست فندق را بگیریم میتوان فندق را 7 دقیقه در فر 180 درجه گذاشت و بعد لای پارچه گذاشته و مالش میدهیم تا پوست گرفته شود.