مواد لازم:
آرد 150 گرم شکر قهوه ای 150 گرم پکینگ پودر 2 ق چ
شیر 125 میلی لیتر پودر کاسترد 30 گرم تخم مرغ 2 عدد
کره 125 گرم قهوه فوری 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ
مواد لازم برای کرم قهوه:
شکر 75 گرم شیر 200 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 ق س آرد ذرت 1 ق قهوه فوری 2 ق چ
کره 20 گرم آب جوش 2 ق س وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
قهوه را در شیر گرم شده حل می کنیم. تمام مواد را در ظرف ریخته و با همزن 5 دقیقه می زنیم. مواد را در قالب چرب شده وسط خالی 21 سانتی متری می ریزیم. در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه بماند. بعد از 5 دقیقه روی سینی برمی گردانیم.
برای درست کردن کرم مواد خشک را مخلوط کرده و تخم مرغ و قهوه حل شده در آب جوش و شیر را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت را خاموش کرده و کره را اضافه میکنیم. از این کرم میتوان روی کیک داد و یا کیک را برش داد و بین دو برش ریخت. این کیک بدون کرم هم بسیار خوشمزه است. میتوان بدون کرم فقط روی آن پودر قند پاشید.لازم به ذکر است که این کیک با یک لیوان قهوه طعم خوبی دارد.