مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد آرد 2 پیمانه روغن مایع 2/3 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ شکر 1 پیمانه پودر کاکائو 1 ق چ
نسکافه 1 ق س شیر 2/3 پیمانه وانیل 1/4 ق چ
مواد کرم موکا:
آرد 3 ق س نسکافه 1 ق چ کره 50 گرم
شکر 1/4 پیمانه پودر کاکائو 1 ق چ شکلات تخته ای 50 گرم
شیر 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
شیر را کمی گرم کرده و نسکافه و کاکائو را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.روغن و مخلوط شیر را اضافه کنید. بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به صورت دورانی بزنید. مایه کیک را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته بریزید ودر فر 180 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار دهید.
برای رویه کره و شکر و آرد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. شیر را کم کم اضافه کرده و سریع هم بزنید. نسکافه و کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست و غلیظ شود( غلظت فرنی ). شکلات تخته ای را اضافه کرده و هم بزنید وقتی مخلوط یکدست شد داغ داغ روی کیک بریزید.