آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ          3 عدد         آرد        2 پیمانه           روغن مایع     2/3 پیمانه

بکینگ پودر       2 ق چ        شکر      1 پیمانه            پودر کاکائو     1 ق چ

نسکافه           1 ق س       شیر      2/3 پیمانه         وانیل     1/4 ق چ

مواد کرم موکا:

آرد      3 ق س          نسکافه      1 ق چ       کره                    50 گرم  

شکر    1/4 پیمانه     پودر کاکائو 1 ق چ        شکلات تخته ای     50 گرم

شیر     1/2 پیمانه

طرز تهیه:

شیر را کمی گرم کرده و نسکافه و کاکائو را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.روغن و مخلوط شیر را اضافه کنید. بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به صورت دورانی بزنید. مایه کیک را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته بریزید ودر فر 180 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار دهید.

برای رویه کره و شکر و آرد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.  شیر را کم کم اضافه کرده و سریع هم بزنید. نسکافه و کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست و غلیظ شود( غلظت فرنی  ). شکلات تخته ای را اضافه کرده و هم بزنید وقتی مخلوط یکدست شد داغ داغ روی کیک بریزید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی