مواد لازم:
آرد 2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه بکینگ پودر 1 ق س قهوه دم شده 1/2 پیمانه
دارچین 1/4ق چ زنجبیل تازه 1 ق س روغن مایع 1/4 پیمانه
نمک 1/8 ق چ پودر زنجبیل 1 ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر قهوه ای را با همزن مخلوط کرده و روغن مایع و قهوه و عسل را اضافه کرده وبا همزن مخلوط میکنیم. همه مواد خشک را مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم. در قالب چرب شده ریخته ودر فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بماند.
نکته: میتوان شکر سفید هم استفاده کرد.میتوان به جای زنجبیل تازه فقط از پودر آن استفاده کرد.
میتوان برای کیک رویه هم درست کرد. برای درست کردن رویه 1/2 پیمانه شکر را کارامل کرد و 40 گرم کره و 40 گرم خامه صبحانه اضافه کرد.