مواد لازم:
آرد ٢٤٠ گرم شکر ٢٢٠ گرم تخم مرغ 3عدد
بکینگ پودر 2 ق چ دارچین 1ق چ ماست ١٦٠ گرم
جوز هندی 1/2ق چ گردو ٤٠ گرم قیسی ١٥٠ گرم
کره ١٠٠ گرم نمک 1/8ق چ
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه می زنیم سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده. پس از افزودن هر تخم مرغ ٣٠ ثانیه مواد را می زنیم، ماست وبکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و همراه جوزهندی به مواد اضافه می کنیم و قیسی ریز خرد شده را هم به مواد افزوده و مواد آردی شامل آرد، نمک، پودر دارچین را با هم الک کرده آرام آرام داخل مواد مایع کیک مخلوط می کنیم، سپس کف قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته، در طبقه وسط فر با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ٤٥ دقیقه قرار می دهیم تا کیک پخته شود و پس از سرد شدن کامل کیک آن را از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو قرار می دهیم.