مواد لازم:
گلابی 1 عدد آبلیمو 2 ق چ تخم مرغ 2 عدد
کره 125 گرم شکر 100 گرم بکینگ پودر 1 ق چ
آرد 90 گرم وانیل 1/8 ق چ شیر 2 ق س
طرز تهیه:
گلابی را پوست گرفته و هلالی برش داده و آبلیمو میزنیم تا سیاه نشود. کره و شکر را با همزن میزنیم. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و وانیل را هم اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب با شیر به مواد قبلی اضافه کرده و در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم و گلابی ها را روی آن میچینیم. در فر 180 درجه نیم ساعت بماند. از فر که درآوردیم و کمی خنک شد پودر قند می پاشیم. ابعاد قالب 27 در 17 مناسب است.
- ۹۴/۰۶/۰۲