مواد لازم:
کره 150 گرم تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم
آرد 180 گرم پکینگ پودر 1 ق چ هل 1 ق چ
گیلاس 750 گرم خامه یا شیر 1/3 پیمانه بادام 100 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را 5 دقیقه با همزن میزنیم. تخم مرغها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه میکنیم. بادام پودر شده و هل را اضافه میکنیم. پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به طور متناوب با خامه یا شیر اضافه کرده و با همزن میزنیم. در قالب کمربندی 3 لایه کاغذ انداخته و گیلاسی هسته گرفته را ته ظرف کنار هم میچینیم و مواد را روی آن ریخته ودر فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بماند.
تخم مرغها باید بزرگ باشد، هر کدام 70 الی 75 گرم. کف ظرف هم حتما 3 لایه کاغذ قرار دهید تا گیلاس نسوزد.