آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

کره        150 گرم       تخم مرغ         2 عدد          شکر      150 گرم

آرد         180 گرم       پکینگ پودر      1 ق چ          هل       1 ق چ

گیلاس     750 گرم       خامه یا شیر     1/3 پیمانه    بادام      100 گرم

طرز تهیه:

کره و شکر را 5 دقیقه با همزن میزنیم. تخم مرغها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه میکنیم. بادام پودر شده و هل را اضافه میکنیم. پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به طور متناوب با خامه یا شیر اضافه کرده و با همزن میزنیم. در قالب کمربندی 3 لایه کاغذ انداخته و گیلاسی هسته گرفته را ته ظرف کنار هم میچینیم و مواد را روی آن ریخته ودر فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بماند.

تخم مرغها باید بزرگ باشد، هر کدام 70 الی 75 گرم. کف ظرف هم حتما 3 لایه کاغذ قرار دهید تا گیلاس نسوزد.

  • ۹۳/۱۲/۰۶

کیک گیلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی