آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک هویج

مواد لازم:

تخم مرغ      4 عدد           شکر      1و1/4پیمانه       بکینگ پودر         1 و 1/2ق چ

روغن مایع    1 پیمانه         آرد        2 پیمانه             جوش شیرین       1/2 ق چ

دارچین        1 ق غ            گردو     1/2 پیمانه         هویج رنده شده    2 پیمانه

نمک    کمی

مواد رویه:

خامه صبحانه    2 ق غ     پنیر خامه ای   2 ق غ      شکلات تخته ای سفید    50 گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ را با شکر و کمی نمک حسابی با همزن برقی میزنم تاحجم مواد دو برابر بشه، بعد روغن مایع اضافه میکنیم فقط یکی دو دور با همزن میزنیم، آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر دارچین الک میکنیم همه رو باهم الک کنید و روی مایه بریزین، حالا هویج ریز رنده شده با گردو خرد شده اضافه کنید و بسیار کم با لیسک زیر و رو کنید از مرحله ی مخلوط کردن آرد خیلی خیلی کم هم بزنید داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید ، مایه کمی سفته اشکالی نداره بعد از پخت پوک و عالیه

برای کرم پنیری خامه صبحانه و پنیر خامه ای را با همزن دستی هم بزنید تایکدست بشه ، شکلات تخته ای سفید را روی این مواد رنده کنید و روی بخار کتری مخلوط کنید مایه باید گرم و روان باشه اگر سفت بود کمی شیر داغ اضافه کنید، همینجور گرم روی کیک بریزین بذارین خنک بشه وقتی خنک شد با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید کرم فوق العاده خوش طعمیه، اگر داشتین یه قاشق شیر خشک هم بریزین که دیگه معرکه است،

  • ۹۶/۱۱/۰۸

کیک هویج

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی