مواد لازم:
شکر 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد
آرد 2.5 پیمانه پکینگ پودر 2 ق م جوز هندی 1/4 ق چ
گردو 1/3 پیمانه پوره خرمالو 1 پیمانه نمک 1/4 ق چ
مواد رویه:
شیر 1/2 پیمانه پنیر ماسکارپونه 100 گرم خامه صبحانه 200 گرم
وانیل 1/4 ق چ پودر ژلاتین 1 ق س آب سرد 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
روغن مایع و شکر را زده و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم. پکینگ پودر و آرد و نمک را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. جوز هندی و خرمالو و گردو را هم اضافه کرده و در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. قالب 15 در 25 مناسب است و بهتر است قالب کمربندی باشد. در فر 175 درجه 35 الی 40 دقیقه بماند.لازم به ذکر است این کیک بدون رویه هم خوشمزه است.
روش دیگر:
ابتدا سفیده و زرده را جدا میکنیم.سفیده را میزنیم تا سفت شود. زرده را به همراه شکر و وانیل و 1 قاشق آب جوش میزنیم و روغن مایع و پوره خرمالو را اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر و جوز هندی را اضافه کرده و بادست هم میزنیم.در نهایت سفیده زده شده را اضافه کرده و دورانی میزنیم. در قالب چرب شده و آرد پاشیده میریزیم و در فر 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه بماند
برای درست کردن رویه پنیر و خامه و شیر و وانیل را با همزن زده و ژلاتین مخلوط شده در آب به روش بن ماری را اضافه میکنیم.بعد از آنکه سرد شد کیک را از قالب در آورده و کف و دور قالب سلفون انداخته و دوباره کیک را درون قالب قرار میدهیم و رویه آماده را روی کیک میریزیم. کیک 1 ساعت در یخچال بماند.
میتوان 2 پیمانه پوره خرمالو و 1 قاشق ژلاتین حل شده در آب را مخلوط کرده و بعد از گذشت نیم ساعت روی رویه پنیری ریخت تا کیک زیباتر شود.
برای درست کردن پوره خرمالو کافی است خرمالو را در میکسر ریخته و یا اگر خرمالو رسیده باشد با قاشق آن را له کنیم.