مواد لازم:
کره 125 گرم شکر 165 گرم تخم مرغ 2 عدد
آرد 225 گرم شیر 125 میلی لیتر پودر کاسترد 2 ق س
میوه 600 گرم وانیل 1/4 ق چ پکینگ پودر 2 ق چ
مواد کرم:
پودر کاسترد 2 ق س شیر 250 میلی لیتر وانیل 1/4 ق چ
شکر 2 ق س کره 20 گرم
طرز تهیه:
ابتدا کرم را درست میکنیم. شکر و پودر کاسترد و شیر را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم کره را اضافه کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود.بهتر است روی آن پارچه ای بیندازید تا رویه نبندد.
کره را با همزن زده و شکر را اضافه میکنیم. وانیل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. پودر کاسترد و شیر را هم اضافه کرده و نیمی از مواد را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. کرم سرد شده و میوه را هم ریخته و بقیه مواد را هم میریزیم. در فر 180 درجه 1 ساعت بماند.
اگر قالب گرد معمولی بود مقداری میوه هم روی مواد میریزیم تا روی آن تزئین داشته باشد و اگر قالب طرح دار بود فقط میوه وسط باشد و بعد از سرد شدن با مارمالاد زردآلو تزئین میکنیم. بهتر است به جای میوه تازه از کمپوت استفاده کنیم. به جای پودر کاسترد میتوان از آرد ذرت استفاده کرد. و خوب است بدانید هر 1 پیمانه شیر 250 میلی لیتر میباشد.