آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

کره               125 گرم        شکر       165 گرم               تخم مرغ           2 عدد

آرد                225 گرم        شیر        125 میلی لیتر        پودر کاسترد      2 ق س

میوه              600 گرم        وانیل       1/4 ق چ               پکینگ پودر        2 ق چ

مواد کرم:

پودر کاسترد     2 ق س          شیر         250 میلی لیتر       وانیل              1/4 ق چ 

شکر               2 ق س          کره         20 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کرم را درست میکنیم. شکر و پودر کاسترد و شیر را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم کره را اضافه کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود.بهتر است روی آن پارچه ای بیندازید تا رویه نبندد.

کره را با همزن زده و شکر را اضافه میکنیم. وانیل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. پودر کاسترد و شیر را هم اضافه کرده و نیمی از مواد را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم.  کرم سرد شده و میوه را هم ریخته و بقیه مواد را هم میریزیم. در فر 180 درجه 1 ساعت بماند.

اگر قالب گرد معمولی بود مقداری میوه هم روی مواد میریزیم تا روی آن تزئین داشته باشد و اگر قالب طرح دار بود فقط میوه وسط باشد و بعد از سرد شدن با مارمالاد زردآلو تزئین میکنیم. بهتر است به جای میوه تازه از کمپوت استفاده کنیم. به جای پودر کاسترد میتوان از آرد ذرت استفاده کرد. و خوب است بدانید هر 1 پیمانه شیر 250 میلی لیتر میباشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی