مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد آرد 160 گرم شکر 160 گرم
آب جوش 2 ق غ نسکافه 1 ق چ کاکائو 1 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 1/4 ق چ گردو 50 گرم
روغن مایع 2 ق غ
مواد رویه:
پودر شکر 75 گرم کره 140 گرم شکلات 100 گرم
خامه قنادی 80 گرم کره 1 ق غ وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را 7 دقیقه میزنیم.کاکائو حل شده در روغن حل کرده و اضافه میکنیم. بعد از 1 دقیقه نسکافه حل ده در آب جوش را اضافه میکنیم.آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کرده و با دست هم میزنیم. در نهایت گردو را اضافه میکنیم. مواد را در قالب چرب شده به قطر 24 ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار میدهیم.
برای تهیه رویه کره و پودر قند و وانیل را 6 دقیقه میزنیم. کره و شکلات را به روش بن ماری آب کرده و به مواد قبلی اضافه کرده و در نهایت خامه را اضافه کرده و روی کیک میریزیم.