مواد لازم:
آرد 2و1/4 پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل 1/2 ق چ
نمک یک پینچ تخم مرغ ۴ عدد پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم شکر 1.5 پیمانه آب لیمو 1ق چ
طرز تهیه:
ابتدا کره و پنیر رو با همزن خوب هم میزنیم تا نرم بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا پفکی و سفید بشه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .همراه با تخم مرغ ها وانیل و آب لیمو و رنده پوست لیمو رو هم اضافه میکنیم .در نهایت آرد و بیکینگ پودر و نمک رو که قبلا سه بار الک کردیم در چند مرحله به موادمان اضافه می کنیم و با لیسک موادمان رو فولد میکنیم.مایه کیک رو در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و به مدت یک ساعت در دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم.( دمای فر ها با هم متفاوت است .من 50 دقیقه در فر گذاشتم).