مواد لازم:
آب پرتقال 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد آرد 350 گرم
شکر 250 گرم روغن مایع 1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق س
وانیل 1/4ق چ رنده پوست پرتقال مقداری
مواد لازم برای سس:
آب پرتقال 1/2 پیمانه شکر 1/4پیمانه نشاسته ذرت 1ق س
رنده پوست پرتقال 1/2ق م کره 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده را به همراه 2 قاشق از شکر میزنیم تا سفت شود.
زرده و بقیه شکر را به همراه 2 قاشق آب گرم و وانیل و رنده پوست پرتقال میزنیم. روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و در نهایت سفیده را اضافه کرده و دورانی میزنیم. در قالب چرب شده ریخته ودر فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
برای درست کردن سس به طریق زیر عمل میکنیم
* نشاسته ذرت رو با آب پرتقال مخلوط می کنیم تا نشاسته کامل حل بشه.
* شکر رو اضافه می کنیم و میذاریم رو حرارت ملایم تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد.
* بعد از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره رو بهش اضافه می کنیم.
* اجازه میدیم تا کامل خنک بشه.
* بعد می ریزیم روی کیک خنک شده.
*** غلظت سس مهمه و باید بدونید دقیقا کِی از روی حرارت بردارید. اگر زیادی غلیط بشه تبدیل به کرم میشه؛ مثل کرم وانیلی یا پاتیسیر که بین پیراشکی و کیک میذاریم. در صورتی که ما به سس احتیاج داریم. یعنی یه مایه ای میخوایم که نه رقیق باشه نه خیلی غلیظ
بعد از اینکه سس وکیکمون هر دو سرد شدند سس را روی کیک میریزیم.