آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم :

تخم مرغ           ٤ عدد            شکر              ١٠٠ گرم        وانیل                     1/2ق چ 

آب پرتقال         ١/٢ پیمانه       روغن مایع      ١/٢  پیمانه      آرد                       ١٨٠ گرم

بکینگ پودر       ١ ق م              وانیل            1/2 ق چ       رنده پوست پرتقال     ١ ق غ

مواد سس:

براى تهیه سس:

آب پرتقال       1/2                شکر  1 ق غ                        نشاسته ذرت     1 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا فر رو با دماى ١٦٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب رو کاغذ روغنى انداخته و کمى چرب کنید.آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. 

سفیده رو با همزن خوب بزنید تا پف کرده و زمانى که ظرف رو وارونه میکنید از ظرف نریزه نیمى از شکر رو اضافه کرده و یکى یکى زرده هارو به همراه وانیل به سفیده ها اضافه کرده و همینطور نیمى دیگر از شکر رو.

روغن و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال  هم به مواد اضافه کرده و در این مرحله با لیسک آرد رو آروم آروم تا حدى که فقط مخلوط شود به مواد اضافه میکنیم و در آخر فقط ٥ ثانیه با دور تند همزن میزنیم تا آرد گلوله اى داخلش نباشه.

کامل که مواد مخلوط شدن  درون  قالب ریخته به مدت ٣٥ تا ٤٠ دقیقه.

براى تهیه سس موادرو درون شیر جوش ریخته و کاملا به هم میزنیم تا حدى که غلظت بگیره مثل فرنى ، و زمانى که سرد شد براى رویه کیک استفاده میکنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی