مواد لازم:
آرد 115 گرم شکر 75 گرم تخم مرغ 3 عدد
کره 50 گرم وانیل 1/8قاشق چایخوری پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
نمک کمی کشمش یا گردو 1/3پیمانه
مواد رویه:
آرد 70 گرم کره 40 گرم شکر 35 گرم یا 1/3 پیمانه
نمک کمی دارچین 2 قاشق چایخوری سیب 2 عدد
طرز تهیه:
همه مواد رویه کیک غیر از سیب را در ظرفی ریخته و با نوک انگشت ورز می دهیم تا به صورت خمیر در آید. این خمیر را در نایلون گذاشته و نیم ساعت در فریزر بماند. بهتر است کره سرد باشد تا بهتر مواد مخلوط شود.
همه مواد کیک غیر از کشمش یا گردو را در ظرفی ریخته و به مدت 2 دقیقه با همزن می زنیم. کشمش یا گردو را اضافه کرده درقالب به قطر 20 سانت که چرب شده می ریزیم. سیبهای حلقه شده را میچینیم و مواد رویه را روی کیک رنده می کنیم. قالب را در فری که از قبل به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درحه روشن شده به مدت 50 دقیقه بماند. بعد از اینکه فر را خاموش کردیم 5 دقیقه در فر بماند.
اگر مواد رویه اضافه بود لازم نیست همه را رنده کنیم. می توانیم مقدار اضافه را در فریزر نگهداری کرد و برای زمان بعدی استفاده کرد. ریختن کشمش یا گردو هم لازم نیست.
نوع دیگری از کیک سیب
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ شیر 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد
دارچین کمی سیب مقدار لازم بکینگ پودر 1 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را به همراه وانیل میزنیم تا سفید و کشدار شود. روغن مایع و شیر را اضافه کرده و میزنیم. آرد و بکینگ پود را اضافه کرده و با دست هم میزنیم. در نهایت میتوآن یک دور با همزن بزنیم.در قالب کاغذ انداخته و چرب شده میریزیم. سبی های برش زده را روی کیک چیده و کمی شکر و دارچین پایده و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیمه بماند.