آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک سیب و شلیل

مواد لازم:

آرد         180 گرم      تخم مرغ       2 الی 3 عدد      نشاسته ذرت      70 گرم  

کره        150 گرم      پودر بادام      70 گرم            کمپوت سیب      مقدار لازم

شکر       170 گرم      وانیل           1/2 ق چ           شلیل              مقدار لازم

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن به همراه 2 قاشق روغن مایع 3 دقیقه میزنیم. 2 عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه میکنیم. نشاسته ذرت و وانیل و پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با همزن میزنیم. اگر مواد سفت بود تخم مرغ سوم را اضافه میکنیم.مواد را در ظرف چرب شده ریخته و شلیل حلقه شده و کمپوت سیب را یک در میان روی آن میچینیم. برای این مواد یک قالب مستطیلی به ابعاد 20 در 30 مناسب است. در فر 180 درجه 45 دقیقه قرار میدهیم. بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و برش میدهیم.

به جای پودر بادام میتوان از خلال بادام استفاده کرد. میتوان فقط شلیل استفاده کرد . میتوان به جای سیب و شلیل از هلو و آناناس استفاده کرد. بعد از سرد شدن برای زیبایی و براق شدن میتوان از ژله بریلو استفاده کرد. میتوان از قالبهای پای یکنفری استفاده کرد، در این صورت زمان کوتاه تر میشود. برای براق شدن میتوان از ژله بریلو استفاده کرد.

  • ۹۳/۱۲/۰۴

کیک سیب و شلیل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی