مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 80 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر
شکر 220 گرم بکینگ پودر 1ق س شکلات چیپسی 80 گرم
فندق 50 گرم پودر کاکائو 2 ق س آرد 225 گرم
وانیل 1/8ق چ
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را با همزن خوب میزنیم تا سفید شود وانیل و روعن مایع را اضافه کرده 1 دقیقه همزده در ظرفی دیگر آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کرده با شیر در دو مرحله به مواد تخم مرغ اضافه کرده و در نهایت شکلات و فندق را اضافه کنید و در قالب 20×30 که کف آنرا با کاغذ پوشانده و چرب کرده ریخته و مقداری سطح آنرا فندق خرد شده پاشیده در فر از قبل گرم شده 180 درجه بمدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. پس از پخت به سایز دلخواه برش زده و در صورت تمایل میتوان شکلات آب شده روی آن خط انداخته.