آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پای سیب

مواد لازم:

آرد        300 گرم         کره         200 گرم        پودر شکر    100 گرم

شکر      100 گرم         وانیل       1/8 ق چ         تخم مرغ      1 عدد 

سیب      4عدد        

طرز تهیه:

آرد و کره را با همزن میزنیم. شکر و پودر شکر را اضافه کرده و وانیل و تخم مرغ را هم اضافه کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد خمیر را باز کرده و 2/3 آن را ته قالب میگذاریم، سیب ها و دارچین و 2 قاشق پودر شکر ریخته و 1/3 خمیر را روی مواد میگذاریم. روی آن زرده تخم مرغ میمالیم. به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه بماند.

موقع پهن کردن خمیر اگر هوا گرم باشد یا خمیر زیاد با دست در تماس باشد، خمیر به روغن می افتد.

  • ۹۳/۱۲/۰۳

پای سیب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی