موادلازم:
کره ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر ۱ ق م
شکر ۱/۲ پیمانه آرد ۲و ۱/۴ پیمانه
مواد رویه:
سیب ۴ عدد شکر ۲ ق غ دارچین ۱ ق م
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را رنده کرده و با شکر و دارچین مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود. بعد مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.
شکر و کره و تخم مرغ را با هم زن میزنیم تا کرم مانند شود.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم هم میزنیم تا خمیر تارت آماده شود. این خمیر نیم ساعت در یخچال بماند.
دو سوم از خمیر را با وردنه باز کرده و ته قالب پهن میکنیم و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد میکنیم .مایه سیب اماده را روی خمیر میریزیم.
باقی مانده خمیر را با وردنه باز کرده و نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی سیبها را با آن ها میپوشانیم (مطابق شکل).
از ۱۵ دقیقه قبل فر را با 180 درجه سانتیگرادروشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم؛ تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود. قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، پای به راحتی از قالب جدا میشود. آن را درآورده، و بعد از سرد شدن کمی پودر قند روی آن میپاشیم تا آماده پذیرایی شود. نوش جان
- ۹۴/۱۱/۰۹