آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کیک پیروک

مواد لازم:

آرد        2.5 پیمانه      شکر       3/4 پیمانه       تخم مرغ        2 عدد

شیر       1/2 پیمانه     کره        150 گرم         پکینگ پودر     1 ق س

وانیل     1/4 ق چ        گردو      1/2 پیمانه       مارمالاد        1/2 پیمانه 

طرز تهیه: 

کره و شکر را میزنیم و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم. مواد خشک را مخلوط کرده و به تناوب با شیر به مواد اولیه اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم. کمی از مواد را برداشته و بقیه را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته به قطر 20  سانت میریزیم. در فر 180 درجه نیم ساعت بماند. بعد از سرد شدن روی مواد مارمالاد میریزیم. کمی آرد به مواد باقیمانده اضافه کنیم تا سفت شود و با وردنه باز کرده و روی مارمالاد به صورت ضربدری قرار دهیم و یک زرده تخم مرغ هم روی آن بمالیم. در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بماند.  

  • ۹۳/۱۱/۲۸

کیک پیروک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی