مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ آرد ۱و۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۸ ق چ
مواد رویه:
شکر ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه کره ۱ ق س
نمک ۱/۸ ق چ بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن ۵ دقیقه میزنیم. شیر و روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست بزنید.مواد را در قالب تارت کیک که چرب شده و ارد پاشیده شده بریزید. در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید
برای درست کردن رویه شکر را روی حرارت کم قرار داده و بدون استفاده از قاشق شکر را ذوب کنید. خامه و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و بادام زمینی پوست گرفته و خرد شده و بو داده را اضافه کرده و همان موقع روی کیک سرد شده بریزید.
به جای بادام زمینی میتوان از خلال بادام و یا گردو استفاده کرد