آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ       ۲ عدد        شکر     ۱/۲ پیمانه          شیر           ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر    ۲ ق چ       آرد       ۱و۱/۲ پیمانه       روغن مایع    ۱/۲ پیمانه

وانیل           ۱/۸ ق چ

مواد رویه:

شکر            ۱/۲ پیمانه    خامه صبحانه    ۱/۲ پیمانه         کره       ۱ ق س

نمک            ۱/۸ ق چ      بادام زمینی      ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن ۵ دقیقه میزنیم. شیر و روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست بزنید.مواد را در قالب تارت کیک که چرب شده و ارد پاشیده شده بریزید. در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید

برای درست کردن رویه شکر را روی حرارت کم قرار داده و بدون استفاده از قاشق شکر را ذوب کنید. خامه و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و بادام زمینی پوست گرفته و خرد شده و بو داده را اضافه کرده و همان موقع روی کیک سرد شده بریزید.

به جای بادام زمینی میتوان از خلال بادام و یا گردو استفاده کرد

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی