مواد لازم:
ارد ۳/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
شکر ۱۰۰ گرم خامه ترش ۵۰ گرم کره یا روغن جامد ۵۰ گرم
وانیل نوک ق چ پودر بادام ۲ ق غ مارمالاد مقداری
مواد رویه:
شکلات ۱۰۰ گرم بادام مقداری روغن مایع ۱/۸ پیمانه
طرز تهیه:
شکر و کره را میزنیم تا کرم و کشدار شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. خامه ترش را هم اضافه کرده ارد و بکینگ پودر و پودر بادام را در نهایت اضافه کرده و با دست هم بزنید. در قالب مخصوص بریزید و در آن را هم چرب کرده و رویش قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه میپرد.
برای تهیه خامه ترش ۵۰ گرم خامه صبحانه را با ۱ ق چ آبلیمو مخلوط کنید. قالب و میله وسط ان را خوب چرب کنید.
بعد از اینکه کیک را از فر دراوردید بعد از ۲۰ دقیقه میله وسط ان را بچرخانید تا راحت از کیک جدا شود و کیک را از قالب دراوردید. بعد از خنک شدن کامل کیک درون سوراخ ایجادشده مارمالاد بریزید و بعد مواد رویه را روی آن بریزید.
برای درست کردن رویه شکلات را ذوب کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
این کیک بدون رویه و بدون پودر بادام هم خوشمزه است.
اگر قالب مخصوص کیک را نداشتید از قالب لوف استفاده کنید و بعد وسط کیک را به کمک چیزی سوراخ کنید تا مارمالاد را بریزید