آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

تراول کیک

مواد لازم:

ارد         ۳/۴ پیمانه          تخم مرغ         ۱ عدد        بکینگ پودر               ۱/۲ ق چ

شکر       ۱۰۰ گرم               خامه ترش       ۵۰ گرم       کره یا روغن جامد     ۵۰ گرم

وانیل      نوک ق چ           پودر بادام        ۲ ق غ       مارمالاد                     مقداری

مواد رویه:

شکلات     ۱۰۰ گرم             بادام                مقداری     روغن مایع                ۱/۸ پیمانه        

طرز تهیه:

شکر و کره را میزنیم تا کرم و کشدار شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. خامه ترش را هم اضافه کرده ارد و بکینگ پودر و پودر بادام را در نهایت اضافه کرده و با دست هم بزنید. در قالب مخصوص بریزید و در آن را هم چرب کرده و رویش قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه میپرد.

برای تهیه خامه ترش ۵۰ گرم خامه صبحانه را با ۱ ق چ آبلیمو مخلوط کنید. قالب و میله وسط ان را خوب چرب کنید.

بعد از اینکه کیک را از فر دراوردید بعد از ۲۰ دقیقه میله وسط ان را بچرخانید تا راحت از کیک جدا شود و کیک را از قالب دراوردید. بعد از خنک شدن کامل کیک درون سوراخ ایجادشده مارمالاد بریزید و بعد مواد رویه را روی آن بریزید.

برای درست کردن رویه شکلات را ذوب کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید.

این کیک بدون رویه و بدون پودر بادام هم خوشمزه است.

اگر قالب مخصوص کیک را نداشتید از قالب لوف استفاده کنید و بعد وسط کیک را به کمک چیزی سوراخ کنید تا مارمالاد را بریزید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی