ارد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ ماست ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ
روغن ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱ ق غ
مواد میانی
شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه خامه ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ کره ۳۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و روشن شوند. ماست و روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. ارد و بکینگ پودر را در ۳ مرحله اضافه کرده و با دست هم بزنید.به اندازه نصف پیمانه از مواد را نگهداشته و به ان ۱ ق پودر کاکائو را اضافه کنید و بقیه را در قالب ۲۵ در ۳۵ که کاغذ انداخته و چرب کرده اید ریخته و روی آن را صاف کرده و با مواد کاکائویی روی آن طرح دهید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزد.بعد از اینکه سرد شد و کاغذ را جداکردید با چاقو برش های هم اندازه دهید و هر دو قطعه را با مواد میانی آماده شده به هم وصل کنید. مواد میانی باید به صورت گرم استفاده شود و گرنه سفت میشود. میتوانید مواد میانی را با قیف بریزید.اگر قالب ۳۰ در ۴۰ باشد لایه های تی تاب ارتفاع کمتری خواهد داشت و به تی تاب های بیرونی شباهت بیشتری دارد
برای مواد میانی هم شکر و کره را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر ذوب شود ( به هیچ وجه در این مرحله از قاشق استفاده نکنید فقط ظرف را تکان دهید تا شکر ذوب شود) بعد خامه را اضافه کنید و در نهایت پودر کاکائو(خامه حتما هم دمای محیط باشد و یا حتی کمی خامه را گرم کرده و اضافه کنید)