آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

تی تاب

ارد             ۲ پیمانه         بکینگ پودر      ۲ ق چ          ماست       ۱ پیمانه

شکر           ۱ پیمانه          تخم مرغ         ۴ عدد          وانیل        ۱/۴ ق چ

روغن         ۱ پیمانه           پودر کاکائو      ۱ ق غ   

مواد میانی

شکر قهوه ای    ۲/۳ پیمانه        خامه      ۲ ق غ

پودر کاکائو       ۱ ق غ               کره       ۳۰ گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و شکر و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و روشن شوند. ماست و روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. ارد و بکینگ پودر را در ۳ مرحله اضافه کرده و با دست هم بزنید.به اندازه نصف پیمانه از مواد را نگهداشته و به ان ۱ ق پودر کاکائو را اضافه کنید  و بقیه را در قالب ۲۵ در ۳۵ که کاغذ انداخته و چرب کرده اید ریخته و روی آن را صاف کرده و با مواد کاکائویی روی آن طرح دهید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزد.بعد از اینکه سرد شد و کاغذ را جداکردید با چاقو برش های هم اندازه دهید و هر دو قطعه را با مواد میانی آماده شده به هم وصل کنید. مواد میانی باید به صورت گرم استفاده شود و گرنه سفت میشود. میتوانید مواد میانی را با قیف بریزید.اگر قالب ۳۰ در ۴۰ باشد لایه های تی تاب ارتفاع کمتری خواهد داشت و به تی تاب های بیرونی شباهت بیشتری دارد

برای مواد میانی هم شکر و کره را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر ذوب شود ( به هیچ وجه در این مرحله از قاشق استفاده نکنید فقط ظرف را تکان دهید تا شکر ذوب شود) بعد خامه را اضافه کنید و در نهایت پودر کاکائو(خامه حتما هم دمای محیط باشد و یا حتی کمی خامه را گرم کرده و اضافه کنید)

  • ۰۰/۰۴/۰۵

تی تاب خانگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی