مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد شکر 250 گرم روغن مایع 1/2 پیمانه
شیرسرد 1/2 پیمانه ارد 250گرم پودر زنجبیل 3 قاشق چایخوری
پکینگ پودر 3 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد را درظرفی ریخته به مدت 3 دقیقه با همزن می زنیم در قالب چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بماند.
این کیک را به طریقه دیگری هم می توان اماده کرد.
مواد لازم:
ارد 300 گرم زنجبیل 1/2قاشق چایخوری اب 2/3 پیمانه
کره 250 گرم عسل 2/3 پیمانه شکر 2/3پیمانه
پکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را روی حرارت اب میکنیم و عسل را هم اضافه می کنیم. مواد خشک را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مواد قبلی و آب را اضافه می کنیم. در قالب به قطر 20 سانت می ریزیم در فر 180 درجه 40 دقیقه بماند.